Heb je geen mogelijkheid om naar de praktijk in Middenmeer of Zwaag te komen maar wil je wel graag een EMB test laten doen? Dat kan! Uiteraard onder mijn begeleiding.

Je kunt een afspraak maken voor een telefonische intake, via email ontvang je een anamnese formulier. Deze vul je zo goed mogelijk in en verstuur je voor onze telefonische afspraak naar info@praktijkpuur22.nl. Tijdens de telefonische intake nemen we het formulier door en zal ik aanvullende vragen stellen indien nodig. Dit is belangrijk om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je klachten. Ik vul gelijk het aanvraagformulier voor het lab in welke ik meestuur met je thuistest kit. Thuis controleer je het ingevulde formulier nog eens goed en vult zo nodig aan.

Ik leg je in een filmpje uit hoe het bloedprikken precies werkt en hoe het in z’n geheel opgestuurd moet worden naar het lab. Het gaat door middel van een vingerprik en spreekt vaak voor zich. Wel is het fijn als je iemand in de buurt hebt die je even kan helpen.

Ongeveer 2-3 weken na de afname neem ik contact met je op om de uitslag door te spreken via Zoom. Op die manier kan ik mijn scherm met je delen en lopen we samen het rapport door. Na het gesprek ontvang je je EMB test inclusief aanvullende rapport en extra informatie per email.

Supplementen kun je via mij aanschaffen, ik stuur ze met alle liefde naar je toe! Je krijgt via mij 10% korting én de service om altijd contact op te nemen als je vragen hebt.

Vind je het spannend of heb je toch nog vragen voor je de thuistest gaat bestellen? Neem contact op via het contactformulier.