Mijn eigen zoektocht naar een betere gezondheid begon in 2013.
Vanaf de puberteit had ik al buikpijn, acne, eczeem, PMDD/PMS, angstklachten, depressie en fibromyalgie. Een behoorlijke lijst aan klachten. De reguliere zorg bracht me niet verder, de symptomen werden alleen maar verlicht door veel medicatie maar loste mijn klachten niet op. Ik ging zelf op onderzoek uit en veranderde mijn voeding, besloot etherische oliën en supplementen te gaan gebruiken en kwam in beweging. Letterlijk en figuurlijk!

​Inmiddels ben ik 39 jaar, moeder van 2 kinderen (Jaimy ’08 & Zara ’10). Ik voel me nu beter dan ooit. Ik ben zo’n 20 kilo afgevallen, zit lekker in mn vel en heb de controle terug over mijn leven!

Het was een proces, maar een proces die ik iedereen gun en waardoor mijn passie is ontstaan om hier anderen bij te willen helpen. Om JOU te helpen naar een betere versie van jezelf!

​Sinds 2014 werk ik als gezondheidscoach met etherische oliën & producten van Young Living onder de naam ‘iOlie’ waarmee ik inmiddels ontzettend veel mensen heb mogen helpen. De afgelopen periode volgde ik diverse opleidingen om hiermee mijn diensten te kunnen uitbreiden. En heb ik inmiddels oa het diploma Orthomoleculair therapeut.