Ik ben Marije Hofman, geboren in 1982 en ik heb 2 kids. Jaimy (2008) en Zara (2010) . Samen met mijn man André en zijn 2 dochters wonen wij als samengesteld gezin in Zwaag.

Hieronder kun je lezen uit welke mega dips ik ben gekomen en vooral wat ik eraan gedaan heb om dit te veranderen waardoor ik nu zélf de regie heb over mijn leven. Ik hoop je hiermee te inspireren en vooral ook in te laten zien dat je écht zelf iets aan je ‘problemen’ en/of je gezondheid kunt doen. Pak de oorzaak aan, niet de symptomen.

De oude Marije

 • Depressies
 • Angsten waaronder straatvrees & Agorafobie (angst om over te geven)
 • Fibromyalgie
 • PMS/PMDD
 • Acne
 • Eczeem
 • Extreme buikklachten
 • Burn-out
 • Scheiding
 • Te zwaar
 • Altijd moe
 • Onzekerheid
 • Slachtoffer-rol

Een lijstje… En niet zomaar een lijstje.. Vele klachten waren de rode draad in mijn leven vanaf de puberteit. In 2013 zat ik op mn diepste punt ooit. Ik kwam in korte tijd heel veel kilo’s aan omdat ik verkeerd en teveel at, omdat ik dacht dat ik uit eten mn energie kon halen, ik liep met 2 jonge kindjes en een eigen bedrijf echt op mijn tandvlees. Toen mijn relatie vrij abrupt eindigde was het voor mij nu echt klaar. Er MOEST iets veranderen, zo kon ik niet doorgaan. Voor mezelf niet, voor mijn kids niet.

Begin ergens!

Ik ben begonnen met hardlopen, daar vond ik ontspanning in maar het was wel een uitdaging. Ik had steeds blessures en dat hield me steeds weer tegen en doorzetten kon ik moeilijk. Gezonder eten, me bewust zijn van wat ik in mijn mond stopte waren al stappen die ik had gezet. Maar toch lukte het niet zoals ik wilde. Ik slikte anti-depressiva. Voor mijn angst & depressie maar ook om de overbelastingspijn van mijn lichaam, wat ze de naam fibromyalgie gaven, te verlichten. Iets waarvan de artsen zeggen dat je maar mee moet leren leven.
Niets is minder waar! Uit eigen ervaring weet ik dat het anders kan en je echt van de pijn af kan komen!

Ik at babyvoeding

Ik wist als puber nooit wat ik wilde doen, ik was ondernemend en had zo meerdere ‘handeltjes’ en ik zag altijd mogelijkheden om iets nieuws aan te pakken. Het liefst alles vanuit huis. Ik had namelijk last van angst en paniekaanvallen. Ging met moeite naar de middelbare school, had diverse depressieve periodes en door straatvrees kwam ik amper de deur uit. En als ik dan ging, ging het gepaard met veel angst en paniek. Bang om ziek te worden, bang om over te moeten geven. Ik had altijd buikpijn, periodes dat ik geen voedsel kon verdragen en ik babyvoeding uit potjes at. Een spastische darm zei de arts want die kon op een licht geïrriteerde darm na niks vinden. Stuurde me naar huis met een lijst voedsel die ik beter kon vermijden en that’s it.

Gezonde mind & body lifestyle

Nu weet ik wel beter. Na jarenlang therapie te hebben gevolgd voor mn angst & paniek, medicatie geslikt te hebben zie ik nu waar het mis ging. Een combinatie van een foute zielige mindset & verkeerde voeding. Ik heb voor mijn gevoel nooit ECHT gedaan wat ik moest doen. En dat was, blijkt nu, de verantwoordelijkheid nemen voor hoe ik me voelde in plaats van alles om me heen de schuld te geven. De olien hebben me vele inzichten gegeven, op emotioneel gebied enorm veel los gemaakt maar ook opgelost. Oude patronen die op celniveau werden vastgehouden en negatieve overtuigingen die ik mocht loslaten. Ik voel me een ander mens, ik heb de controle over mijn leven. Want echt hoor; Jij BENT je leven, jij maakt de keuzes!

Ik begeleid op dit moment mensen bij het gebruik van etherische olien onder de naam iOlie.nl, supplementen en chemicalien vrije producten zoals huidverzorging, make-up van Young Living.

Mijn eigen inzichten en leerprocessen gecombineerd met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door verschillende studies zorgen ervoor dat ik jou begrijp en graag met je mee wil denken over een oplossing. Kijkend naar de oorzaak en het optimaliseren van je gezondheid. 

Zoals je op mijn homepagina hebt kunnen lezen werk ik met de volgende 5 pijlers:
– Voeding
– Suppletie
– Beweging
– Ontspanning
– Mindset

Door met al deze gebieden aan de slag te gaan kun je mooie resultaten halen. Stap voor stap! 
Ik help je hier graag bij!

Heb je nog vragen? Mail me gerust.